PROTIVLOMNA KOVINSKA VRATA

Notranja vrata Vertigo.

Najboljša notranja vrata za vaš denar.

Protivlomna kovinska vrata

Namembnost

Protivlomna kovinska vrata visoke stopnje varnosti, dodatno okrepljena, za notranjo uporabo. Uporaba je možna tudi na lokacijah, ki so izpostavljena vremenskim vplivom, toda ta zahteva mora biti podana pri naročilu.

  • Z atestom
  • Z zvočno izolacijo
  • Odpornost na vremenske vplive
  • Protivlomna klasa IV
  • toplotna prevodnost: U-0,596w/m2K

Izdelava

Vgradni okvir je pravokotni profil debelina 2mm, dodatno okrepljen na kritičnih pozicijah. Krilo je kombinacija pravokotnega profila in pločevine debeline 2mm, obenem je osrednji del okrepljen z rebrasto pločevino. Ključavnica je zaščitena s ploščo debeline 3mm, po želji kupca, ob doplačilu, je možno tudi ključavnico okrepiti z jekleno rešetko določenega profila.

Obloga

Glede na izbor in željo kupca, uporabljamo iverne plošče različnih barv in dimenzij, kot standardno notranjo in zunanjo ploščo. Možno je naročiti tudi plošče iz mediapna in/ali plastičnih mas.

Stebrički

Nahajajo se na treh lokacijah okovja in na spodnji strani krila vrat. V primeru posebnega naročila, je možna vgraditev brez pragovnega dela in s spuščajočim se stebričkom.

Vpenjanje

Varjeni vpenjalni nastavki so debeline 13,5mm , ki vsebujejo kroglični ležaj, kar omogoča nastavitve vrat po višini.

Okovje

Sef ključavnica ali cilinder s petimi ključi z zaščito proti vrtanju ključavnice. Sef ključavnica ima možnost opcijo prekodiranja za novi set, ki vsebuje pet dodatnih ključev. Rešetke, kukalo in rozete so v mesing-krom barvi.

Okovje

Rešetke, kukalo in rozete so narejeni iz inoxa, kupec se lahko tudi odloči za mejnik odpiranja in digitalno kukalo…

Vgradnja vrat se opravlja na podlagi suho-montažne oblike vgradnje. Debelina krila je 74mm, stopnja varnosti je v razredu 4. Po ENV 1627 standardu.

Prispevek iz portala Moj mojster

Scroll to Top
Call Now Button